كوچك يا بزرگ كردن بخش :.رويدادها
سه‌شنبه 3 مهر 1397 نکات مهم در خصوص مهمان شدن به مراکز دیگر
قابل توجه دانشجویان دانشگاه پیام نور

طبق اطلاعیه منتشر شده توسط دانشگاه پیام نور زمان درخواست مهمان ( دائم و موقت ) در نیمسال اول 98-97 برای ورودی های جدید ( درخواست مهمان برای ورودیهای قبلی هم امکان پذیر است ) از 31 شهریور ماه شروع و تا 9 مهر ماه 97 ادامه دارد.

نکاتی در رابطه با درخواست مهمان :
-        دانشجویانی که قصد درخواست مهمان دائم دارند باید به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه کنند (درخواست مهمان موقت هم از طریق ثبت سیستم جامع گلستان امکان پذیر است )
-        در صورتی که در بازه زمانی مشخص شده از درخواست خود منصرف شدید میتوانید با مراجعه به سیستم گلستان در همان قسمت ثبت درخواست اقدام به حذف مهمان خود کنید . این امکان فقط تا زمانی که مرکز مبدا موافقت را اعلام نکرده باشد وجود دارد.
-          دانشجویان می توانند از امکان مهمان شدن استفاده کنند به شرط آنکه مرکز مقصد رشته آنها را در همان مقطع داشته باشد.